Hakkari Vali Yardımcısı Furkan Berber Üniversitemizi Ziyaret Etti

11 Ekim 2024
Hakkari Vali Yardımcısı Furkan Berber, Üniversitemizin Zeynelbey Yerleşkesi’ne ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında, Vali Yardımcısı Berber’i Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sait Taylan ve Genel Sekreterimiz Senar Hatim tarafından Merkezi Derslikler binası önünde karşılandı.

Vali Yardımcısı Berber, yerleşkemizdeki laboratuvarlar, derslikler, Sosyal Bilimler Fakültesi binası, kafeterya ve kütüphane binasını gezerek Üniversitemizin fiziki yapısı hakkında bilgi aldı. Ziyaret süresince Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Sait Taylan, Üniversitemizin genel durumu, akademik programları ve idari yapılanmasıyla ilgili bilgi verdi.

Vali Yardımcısı Berber, Hakkari Üniversitesinin sağladığı imkânlar ve bölgedeki eğitime olan katkısına yönelik memnuniyetini dile getirerek, üniversitenin gelişimine destek olacak her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti.