Üniversitemiz Tanıtım ve Tercih Günlerinde Öğrencileri Bilgilendiriyor

30 Temmuz 2024
Üniversitemiz, YKS 2024 sürecinde tercih yapacak öğrencileri ve velileri bilgilendirmek amacıyla tanıtım stantları kurdu.

Üniversitemiz tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024 sonuçlarının açıklanmasının ardından ‘Üniversitemiz Tanıtım ve Tercih Günleri’ kapsamında 30 Temmuz – 1 Ağustos 2024 tarihleri arasında Hakkari Merkez ve Yüksekova İlçe merkezinde kurulan stantlarımızda üniversite tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriliyor.

Üç gün boyunca sürecek tanıtım ve tercih günleri kapsamında öğrencilere ve ailelerine Üniversitemizin sunduğu eğitim olanakları, bölümlerimiz ve kariyer fırsatları hakkında detaylı bilgi verilecektir. Ayrıca, tercih sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve merak edilen konular hakkında da birebir danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır.

Tercih yapacak tüm öğrencileri stantlarımıza bekliyoruz.