Üniversitemizde “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nasıl Olunur?“ Konulu Seminer Düzenlendi

17 Mayıs 2024
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü tarafından “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nasıl Olunur?” konulu seminer düzenlendi.

Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Seminere konuşmacı olarak katılan üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selim Demez, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir Kimdir, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavir Olmanın Genel ve Özel Şartları Nelerdir? Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Sınavı Konuları” gibi farklı konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.

Seminer, soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.