Öğretim Üyemiz Tarafından Lise Öğrencilerine “Kişilik Tipleri Farkındalık Eğitimi” Verildi

28 Mart 2024
Üniversitemiz ve TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu ile yapılan işbirliği çerçevesinde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyemiz tarafından lise öğrencilerine “Kişilik Tipleri Farkındalık Eğitimi” verildi.

Dr. Öğr. Üyesi Hava Yaşbay Kobal, üniversitemiz ile TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu arasında yapılan işbirliği çerçevesinde lise öğrencilerine “Kişilik Tipleri Farkındalık Eğitimi”  verdi. Eğitime TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin de katılım sağladı.

Hakkari Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen eğitimde kişilik kavramı, kişilik tipleri ve kişilik farkındalığı gibi konularda öğrencilere birtakım bilgiler verildikten sonra  eğitime katılan öğrencilere kişilik analizi yapıldı.