Yüksekova MYO Personeli ve Öğrencileri İftarda Buluştu

28 Mart 2024
Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş, Yüksekova Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Sami Keskin, Yüksekova Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Metin Ertaş, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Genel Sekreter Senar Hatim, İlçe Müftüsü Mahmut Sevik, Yüksekova Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yemeğe katılan Rektör Prof. Dr. Ömer Pakiş, Yüksekova Meslek Yüksekokulunda iyi bir akademik kadronun varlığına,  fiziki alt yapının gelişimine yatırım yaptıklarına, üniversite olarak bölgenin kalkınması noktasında her zaman gerekli desteği verdiklerine dair açıklamalarda bulundu.

Rektör Pakiş, iftar yemeğine katılan davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.