Erasmus+ Gençlik Değişimleri Programı "Green Way is My Way" Projesi Gerçekleştirildi

Erasmus+ Gençlik Değişimleri Programı
27 Mart 2024
Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, Polonya ve Macaristan ortaklığında yürütülen ve Erasmus Gençlik Değişimleri Projesi kapsamında finanse edilen “Green Way is My Way“ projesi gerçekleştirildi.

10-18 Mart 2024 tarihleri arasında Polonya'nın Niedzica şehrinde gerçekleştirilen projeye üniversitemiz Dış İlişkiler Ofis Koordinatörü ve Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Rıza Deniz ile üniversitemizin farklı bölümlerinden öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen proje kapsamında; dünya genelinde var olan çevre ve ekoloji sorunları, geri dönüşüm ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı gibi konular ele alındı. Yerel toplulukların ekoloji üzerine etkileri hakkında atölye çalışmaları ile ekoloji alanında kısa film ve gösteri çalışmaları yapıldı.

Ayrıca bölgedeki milli parklar gezilerek çevre ve ekoloji problemleri ile ilgili tespitler yapıldı.