Üniversitemizde " Kadın Sağlığında Güncel Yaklaşımlar " Konulu Webinar Düzenlendi

Üniversitemizde
23 Mart 2024
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Kadın Sağlığında Güncel Yaklaşımlar” konulu çevrim içi etkinlik düzenlendi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Çiğdem Müge Haylı moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; Kıbrıs İlim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Zeki Avcı, “Aile Planlaması, Cinsel Hastalıklardan Korunma Yolları, Kadın Hastalıkları” gibi konularda bilgiler verdi.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Merkezi Derslikler Muhammed Selim Seven Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem ve öğrencilerimiz katıldı.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinlik, soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.