Öğrencilerimiz Eğitici Oyuncaklar ve Kukla Sahneleri Yıl Sonu Sergisi Düzenledi

22 Mart 2024
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokulları ve anasınıfı bünyesindeki okul öncesi çocuklara yönelik "Eğitici Oyuncaklar ve Kukla Sahneleri Çocuk Gelişimi" konulu yıl sonu sergisi düzenlendi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda eğitici oyuncaklar ve kukla sahneleri temel alınarak, “Eğitici Oyuncak Performans Gösterisi, Kukla Sahnesinde Hikaye Dinletisi, Masal Karakterleri Performans Gösterisi” gibi performans çalışmaları yıl sonu sergisi yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı anaokulu öğrencileri etkinlikte eğlendiler.

Etkinliğin sonunda üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özdinç, emeği geçenleri tebrik ederek çalışmaların gerçekleştirilmesinde öncülük eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Gülçin Kaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.