Personelimiz ve Öğrencilerimizden Müzik Dinletisi

Personelimiz ve  Öğrencilerimizden Müzik Dinletisi
21 Mart 2024
Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizden oluşan “Hakkari İçin Söyle Topluluğu” tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerimiz için düzenlenen müzik dinletisine üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Hayrettin Arıtürk,  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özdinç ile Sağlık ve Spor Daire Başkanı Feridun Alp katıldı.

Vize sınavları öncesinde gerçekleştirilen müzik dinletisiyle yüksekokul öğrencileri eğlenme fırsatı buldular.

Program sonunda üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, müziğin faydasına değinerek, bu tarz etkinlinliklerin yapılmasını arzuladığını belirtti.

Etkinlik, üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan’ın etkinlikte görev alan öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür belgelerini takdim etmesi ile sona erdi.