Üniversitemizde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programı Düzenlendi

19 Mart 2024
Üniversitemizde “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri kapsamında söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tahir Yaşar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programda; İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, “İslam'da Şehitlik”, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy ise, “Çanakkale Zaferi’nin Önemi” gibi farklı konu başlıklarında katılımcılara bilgiler verdiler.