İlimizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Düzenlendi

18 Mart 2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” vesilesiyle düzenlenen programa katıldı.

Valilik önünde düzenlenen törene; Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Mehmet Yasin Kalın, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, kurum müdürleri, askerler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması,İstiklal Marşı'nın okunması ve çelenk sunumunun ardından törene Halk Eğitim Merkezi'nde devam edildi.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından şiirlerin okunması, sinevizyon gösterimi ve “Çanakkale: Mekteplilerin Savaşı” isimli tiyatro gösterisinin ardından program sona erdi.