Üniversitemizde "Genç Fikirler Yarışıyor" Projesinin Ön Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde
13 Mart 2024
Üniversitemiz, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz Girişimcilik Topluluğu işbirliğinde “Genç Fikirler Yarışıyor” projesinin ön toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan moderatörlüğünde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Hakkari Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdem Oktay ve İş İnsanı Hacı Özdemir'in katılımıyla üniversitemiz Rektörlük hizmet binasında yapılan toplantıda Hakkari'de gerçekleştirilebilecek olan iş fikirlerinin yarışacağı "Genç Fikirler Yarışıyor" başlıklı yarışmanın detayları görüşüldü.

İş İnsanı Hacı Özdemir'in sponsorluğunda dereceye girecek fikirlere ödüllerin verileceği yarışmaya 18-30 yaş aralığındaki herkes başvuruda bulanabilecektir. Yarışmanın başvuru tarihleri kısa süre içerisinde açıklanacaktır.