Üniversitemizde İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

12 Mart 2024
12 Mart İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 103. yıl dönümü kapsamında “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şahin, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tahir Yaşar, akademisyenler, daire başkanları, idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy, İstiklal Marşı’nın kabulü, bestelenmesi ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile ilgili bilgiler verdi.