Hakkari'de Girişimci Kadınlar Konulu Seminer Düzenlendi

Hakkari'de Girişimci Kadınlar Konulu Seminer Düzenlendi
12 Mart 2024
Üniversitemiz Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Hakkari'de “Girişimci Kadınlar” konulu seminer gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve Prof. Dr. Can Yılmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Aksoy, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Çiçek, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkan V. Fikret Keskin, Sağlık Kültür ve Spor Dair Başkanı Feridun Alp, Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ümmü Gülsüm Polat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Programa konuşmacı olarak katılan TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili bilgiler verdikten sonra TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu görev ve sorumlulukları kapsamında kadın girişimciliğinde yol haritası ve bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri sunum eşliğinde katılımcılara aktardı.

 

Seminer, soruların cevaplandırılmasının ardından üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı’nın Başkan Sevda Keskin’e sunumlarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.

Haber Galeri