Üniversitemizde Evanjelikler, Küreselleşmeciler ve Siyonistler Bağlamında Gazze Konulu Söyleşi Düzenlendi

07 Mart 2024
Üniversitemizde Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Evanjelikler, Küreselleşmeciler ve Siyonistler Bağlamında Gazze” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Erol, İsrail ve Filistin sorunuyla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Çevrim içi olarak gerçekleşen söyleşiye üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.