Üniversitemizde 35. Vergi Haftası Etkinliği Düzenlendi

01 Mart 2024
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Maliye Söyleşileri-3 kapsamında 35. Vergi Haftası Etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Cevher Marın, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Habip Beyter, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Burak Ökde moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide, Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir, Vergi Dairesi Müdürü Ömer Sağol ve Muhasebe Müdürü Nurettin Akdağ tarafından "Vergi Uygulamalarında Dijital Dönüşüm, Kariyer Meslek Olarak Defterdarlık ve Gelir Uzmanlığı" gibi farklı konularda katılımcıları bilgilendirdiler. Dr. Ögr. Üyesi Müslüm Gümüş ise “Kripto Varlıkların Vergilendirilmesi” ile ilgili bilgiler aktardı.

Söyleşi, soruların cevaplanmasının  ardından konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi.