Üniversitemizde Kriz ve Stres Yönetimi Konulu Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemizde Kriz ve Stres Yönetimi Konulu Söyleşi Düzenlendi
28 Şubat 2024
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından "Kriz ve Stres Yönetimi" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye; üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Tutal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Şerif Arslan, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

 

Söyleşide, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özdinç, “Kriz ve Stres Yönetimi, Yönetim ve Yönetimin Fonksiyonları, Bir Yönetim Sorunu Olarak Kriz, Kriz Süreci, Kriz ve Plan Dışı Değişimin Yönetimi, Stres ve Stresin Kaynakları, Stresle Baş Etme Yöntemleri” gibi farklı konu başlıkları altında katılımcıları bilgilendirdi.

 

Söyleşi, soruların cevaplandırılmasının ardından üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan’ın Öğr. Gör. Serdar Özdinç’e sunumlarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.

Haber Galeri