Üniversitemizde “Atıklardan Hayat Bulan Ergonomik Tasarım Eserleri” Konulu Etkinlik Düzenlendi

21 Şubat 2024
Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin “Sıfır Atık” adlı projeleri kapsamında, Üniversitemiz Yüksekova Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından “Atıklardan Hayat Bulan Ergonomik Tasarım Eserleri” konulu sergi açıldı.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda yapılan etkinlikte Yüksekova Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğr. Gör. Dilehan Avşar, atık malzemelerin neler olduğuna ve nasıl dönüştürülebileceğine dair bilgiler verdi.

Avşar, öğrencilerin atık malzemeleri kullanışlı eşyalara dönüştürüp  sergilemek suretiyle  toplumda konuyla ilgili  farkındalık oluşturmayı  amaçladıklarını  belirtti.