Hakkari Valisi Ali Çelik Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

20 Şubat 2024
Vali Ali Çelik, Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi’ni ziyaret ederek Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nün “Türk Eğitim Sistemi ve Okul Yönetimi” dersinde öğrencilerimizle bir araya geldi

Vali Ali Çelik, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Şimşek, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Genel Sekreter Senar Hatim, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Feridun Alp tarafından karşılandı.

Vali Ali Çelik, ziyaret esnasında  üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşegül Ayyıldız’dan ders içeriği ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Vali Ali Çelik,  öğrencilerle “Türk Eğitim Sistemi ve Yönetim Teorileri’ üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Hakkari Üniversite’si ve Valilik işbirliği ile yapılabilecek etkinlikler hakkında da istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette öğrencilerin sorunlarını dinleyen Vali Çelik, sorunların çözümü için çalışmalar başlatılacağını belirtti.