Üniversitemizde "Hemşirelik ve Bakım" Konulu Çevrim İçi Etkinlik Düzenlendi

Üniversitemizde
16 Şubat 2024
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından ‘Hemşirelik ve Bakım” konulu çevrim içi etkinlik düzenlendi.

Hemşirelik Bölümü 1 ve 2.  sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte sektördeki güncel konular ele alındı.

 

Etkinlikte açılış konuşması yapan üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem, etkinliğin önemine değinerek, hemşirelik ve bakım alanında çalışan meslektaşlarının bilgi ve deneyimlerini paylaşarak,  öğrencilerin sektördeki güncel gelişmeleri takip etmeleri ve mesleki becerilerini geliştirmeleri konusunda çaba göstermeleri gerektiğininin önemini vurguladı.

 

Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Çiğdem Müge Haylı moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte İzmir Tınaztepe Üniversitesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülendam Hakverdioğlu,  “Hemşirelik ve Bakım, Hemşirelik Mesleğinin Önemi, Sağlık Bakımında Karşılaşılan Zorluklar, Bakım Standartları ve Hasta Güvenliği” gibi farklı konularda bilgi verdi.

 

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinlik, soruların cevaplanmasınının ardından  sona erdi.

Haber Galeri