DAKAF'24 Büyük Bir Katılımla Gerçekleştirildi

05 Ocak 2024
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinatörlüğü’nde ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen, üniversitemizin de paydaş olduğu Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na (DAKAF'24) yoğun bir katılım oldu.

Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde, "Yetenek Her Yerde" sloganıyla başlayan fuar; Bitlis Eren, Van Yüzüncü Yıl, Iğdır, Siirt ve Muş Alparslan üniversitelerinin paydaşlığında gerçekleşti.

Yoğun bir katılımın olduğu açılış törenine Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Van Valisi Ozan Balcı, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Van İl Protokol Üyeleri, üniversite rektörleri, vali yardımcıları, kaymakamlar, dekanlar, STK temsilcileri, iş adamları ve öğrenciler katıldı.

Fuarda üniversitemize ait  tanıtım standı katılımcılardan yoğun bir ilgi gördü.