Üniversitemizde Nehri Tekkesi'nin Tarihi Süreçteki Tasavvufi ve Sosyal Etkileri Konulu Konferans Düzenlendi

21 Aralık 2023
Üniversitemiz Seyyid Taha İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Nehri Tekkesi’nin Tarihi Süreçteki Tasavvufi ve Sosyal Etkileri” konulu konferans düzenlendi.

Üniversitemiz Seyyid Taha İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kaplan’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansta Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Tasavvuf Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Saki Çakır, "Nehri Tekkesi’nin Tarihi Süreçteki Tasavvufi ve Sosyal Etkileri" adlı  konu hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencileri katıldı.