Üniversitemizde Filistin Meselesi Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

18 Aralık 2023
Üniversitemizde Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Filistin Meselesi” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berat Akıncı, “Filistin Meselesinin Tarihsel Süreci”, “Mevcut Çatışma Durumu” ve Filistin Meselesinin Türkiye’nin Dış Politikası Üzerine Etkileri” gibi farklı  konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.

Çevrim içi olarak gerçekleşen söyleşiye üniversitemizin akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.