Üniversitemizde 2023 Yılı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemizde 2023 Yılı Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Düzenlendi
15 Aralık 2023
Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistem Koordinatörlüğü tarafından, Kurumsal Kalite Güvence Sistemi kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirme ve hedeflere ulaşma durumunu görüşmek üzere “Yönetimi Gözden Geçirme” toplantısı düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Can Yılmaz, Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Genel Sekreter Senar Hatim, Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistem Koordinatörü Prof. Dr. Cemal Ulutaş, akademik ve idari birim yöneticileri, birim kalite temsilcileri ve kalite komisyon üyeleri katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş: “Bugün burada üniversitemizin kalite yönetim sistemini gözden geçirmek ve değerlendirmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Üniversitemizin daha ileri ve kaliteli bir noktaya gelmesi için kalite yönetim sisteminin oldukça önemli olduğuna inanıyorum. Bu kapsamda üniversitemizin kalite güvence sistemlerini daha iyi noktalara getirmek için hep birlikte çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor ve toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistem Koordinatörü Prof. Dr. Cemal Ulutaş, sunum eşliğinde “Kalite Hedefleri”, “İç Tetkikler ve Uygunsuzluklar”, “Proses Hizmet ve Faaliyetler”, “Memnuniyet Anketleri”, “Riskler ve Dış Tedarikçileri Değerlendirme” gibi farklı konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdi.

 

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

 

.

Haber Galeri