Personelimize Temel İlk Yardım ve Temel Afet Eğitimi Verildi

06 Aralık 2023
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından personelimize "Temel İlk Yardım ve Temel Afet Eğitimi" verildi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda verilen "Temel İlk Yardım ve Afet" konulu eğitime akademik ve idari personelimiz katıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr. Kamber Sümer ve Öğr. Gör. İsmail Deniz tarafından “Temel Yaşam Desteği, Kanamalar, Yaralanmalar, Yanık, Sıcak Çarpması ve Donuklar, Bilinç Bozuklukları, Zehirlenmeler, Boğulmalarda Yapılacak İlk Yardım ile Hasta ve Yaralıyı Taşıma Teknikleri” gibi konularla ilgili teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Erkut Özgür ise “ Afet eğitimi ve Afet Bilinci, Afet Türleri, Afetlerin Etkileri, Afetlere Hazırlık, Afet Sonrası Destek ve Rehabilitasyon” gibi konularla ilgili bilgiler verdi.