Üniversitemizde Adli Hemşirelik Konulu Panel Düzenlendi

28 Kasım 2023
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından “Adli Hemşirelik” konulu panel düzenlendi.

Gerçekleştirilen panelde, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Müge Haylı “Adli Hemşireliğin Kapsamı, Yasal Boyutu ve Çalışma Alanları”, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Demir Kösem “Hemşirelerin Adli Vakalara Yaklaşımları ve Kanıta Dayalı Uygulamaları”, Hakkari il Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Mehmet Murat Kösem ve Polis Memuru Egemen Alageyik “Sağlık Personelinin Adli Vakalarda Maddi Delillere Yaklaşımı”,   Dr. Öğr. Üyesi Çiçek Ediz  “Cinsel İstismar Mağduru Çocuklar ile Adli Görüşme Yapan Sağlık Profesyonellerinin Adli Görüşme Sürecine İlişkin Yaşadıkları Sorunlar”, Dr. Öğr. Üyesi Neşe Ataman Bor ise “Afet Durumlarında Adli Hemşirelik” gibi farklı konu başlıklarında katılımcılara bilgi verdiler.

Panel, katılımcılara teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.