Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemizde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni Gerçekleştirildi
24 Kasım 2023
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Rektörümüz Pof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcısı Furkan Berber, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, dekanlarımız, akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, kurumsallaşmanın önemi, üniversitemizin kurulduğu andan günümüze kadar geçirdiği evreler ve insana yatırım yapmanın  önemine vurgu yaparak 2023- 2024 eğitim- öğretim yılının öğrencilerimize ve kurumumuza hayırlı olması yönünde  iyi dileklerde bulundu.

 

 

Hakkâri Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik de yaptığı konuşmasında;  kurumsallaşma, hayat boyu öğrenme ve üniversitelerin bilgiyi kullanma ve üretmedeki rolüne vurgu yaptıktan sonra akademik yıl açılışının hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Program, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Programı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Firdevs Sağlam ve Dr. Öğr. Üyesi Hamide Vural tarafından organize edilen   “Filistin”  temalı resim sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

 

Haber Galeri