Üniversitemizde Gençlerle Erasmus Buluşmaları 1 Kapsamında Program Düzenlendi

Üniversitemizde Gençlerle Erasmus Buluşmaları 1 Kapsamında Program Düzenlendi
16 Kasım 2023
Üniversitemiz Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, Erasmus ve Daha Fazlası Öğrenci Topluluğu tarafından “Gençlerle Erasmus Buluşmaları 1” programı gerçekleştirildi

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Ali Rıza Deniz, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

 

Programda öğrencilerimizle bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Erasmus+ gibi projelerin önemine değinerek, öğrencilerimizin bu tarz projelere katılmaları gerektiğine ve projeler vasıtasıyla kendilerini geliştirebileceklerine  dair görüşlerini paylaştı.

 

Program esnasında Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Hasan Alkan, Erasmus+ Değişim Programı’nın genel işleyişi hakkında bilgi verirken Erasmus ve Daha Fazlası Öğrenci Topluluğu Başkanı İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Nisa Nazlı Bayramkan ise Erasmus+ Avrupa Dayanışma Programı (ESC) ile Gençlik Değişim Projeleri hakkında sunum yaptı.

 

 

Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü ile Erasmus ve Daha Fazlası Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği Gençlerle Erasmus+ Buluşmaları  kapsamında projelerden yararlanan öğrenciler, görüşlerini katılımcılarla paylaştıktan sonra program sona erdi.

 

Haber Galeri