2024 Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nın Lansman Toplantısı Gerçekleştirildi

16 Kasım 2023
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen DAKAF’24 lansman toplantısına katıldı.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz’ın katılımı ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde Bitlis Eren Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’24) bölgesel lansman toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda “Yetenek Her Yerde” sloganıyla gerçekleştirilen bölgesel kariyer fuarlarından olan 2024 Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’24) 03-04 Ocak 2024 tarihlerinde 6 üniversitenin işbirliği ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacaktır.