Üniversitemizde Afet Eğitimi ve Bilinci Programı Düzenlendi

13 Kasım 2023
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İşbirliği İle 12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü kapsamında “Afet Eğitimi ve Afet Bilinci” ile ilgili eğitim faaliyeti düzenlendi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serdar Özdinç, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Hakkari İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli Şefik, afetler konusunda farkındalık oluşturmak,  deprem öncesinde, deprem esnasında ve sonrasında nelerin yapılması gerektiği  ve AFAD gönüllülük projesinin önemiyle ilgili birtakım bilgiler verdi.

Program, Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek tarafından Yalçın’a seminerdeki katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi verilmesiyle sona erdi.