Hakkari’de "10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni" Düzenlendi

10 Kasım 2023
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. yılında Hakkâri’de düzenlenen törenle anıldı.

“10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni”, Vali-Belediye Başkan Vekili Ali Çelik ve Garnizon Komutanı Mehmet Yasin Kalın tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen anma programı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ının okunması, sinevizyon gösterimi, ödül töreni ile  “Atatürk ve 10 Kasım” sergisinin gezilmesi ile sona erdi.

Tören ve anma programına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı  Harun Ünlüsoy, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, kurum amirleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.