“Toplumda Kan Bağışı Bilinci Oluşturma ve Kök Hücre” Konulu Seminer Düzenlendi

01 Kasım 2023
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 29 Ekim- 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında “Toplumda Kan Bağışı Bilinci Oluşturma ve Kök Hücre” eğitimi düzenlendi.

Üniversitemiz Zeynel Bey Yerleşkesi Muhammed Selim Seven Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Melek Erdek, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nigara Dursun’un yanı sıra  öğretim elemanları ile öğrencilerimiz katıldı.

Seminere eğitmen olarak katılan Güneydoğu Bölge Kan Merkezi Planlamacısı Kemal Yıldız, kan bağışı seçimi ve kök hücre ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı’nın Güneydoğu Bölge Kan Merkezi Planlamacısı Yıldız’a seminerdeki katkılarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle sona erdi.