Üniversitemizde Çocuk Hikayesi-Roman Yazarlığı ve Çocuklarla Felsefe Atölyesi Etkinliği Düzenlendi

23 Ekim 2023
Üniversitemiz ile HERKARİ Bilim Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından Eğitimci-Yazar Serhan Kansu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Çocuk Hikayesi-Roman Yazarlığı ve Çocuklarla Felsefe Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

Rektörlük hizmet binası konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve HERKARİ Bilim Sanat ve Edebiyat Derneği Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ayyıldız, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Eğitimci-Yazar Serhan Kansu, etkinlik kapsamında felsefe, çocuklarla felsefe, yaratıcılık ve  yazarlık gibi konularda katılımcılara bilgi verdi. Üç gün boyunca devam eden etkinliğin sonunda etkinliğe iştarak edenlere katılım belgesi verildi.