Öğretim Üyelerimiz Öğrencilerle Bir araya Gelecek

20 Ekim 2023
Öğretim Üyelerimiz TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilerle bir araya gelecek.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından desteklenen ve bilim insanlarını öğrencilerle buluşturan “Bilim Söyleşileri”  programı kapsamında 2023 – 2024 eğitim öğretim döneminde Üniversitemiz öğretim üyelerinin 12 söyleşisi programa dahil edilmiştir.

Hakkari merkezi ve  ilçeleri ile Diyarbakır merkezindeki 12 farklı okulda  gerçekleştirilecek söyleşilere; Üniversitemiz öğretim üyelerinden  Prof. Dr. M. Sait Taylan, Prof. Dr. Cemal Ulutaş, Doç. Dr. Melek Erdek, Dr. Öğr. Üyesi Ali Avcı, Dr. Öğr. Üyesi Semra Gürtaş Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Ebuzer Aygül katılacaktır. Bilim söyleşileriyle; öğrencilerin bilimsel olguları fark etmesi sağlanarak merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin artırılması hedeflenmektedir.

Üniversitemizin TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Tablosu