Vali Çelik Üniversitemizi Ziyaret Etti

17 Ekim 2023
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’e iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Çelik, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. M. Sait Taylan ve Prof. Dr. Can Yılmaz ile Genel Sekreterimiz Senar Hatim tarafından Rektörlük hizmet binası önünde karşılandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Ali Çelik’e Üniversitemizin fiziki yapısı, akademik programlar ve idari yapılanmasıyla ilgili bilgi verdi.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Vali Ali Çelik, Rektörlük hizmet binası, Çölemerik Meslek Yüksekokulu’nun eski ve yeni hizmet binaları, Zeynel Bey Yerleşkesinde bulunan ikinci etap yol çalışması yapılan alanı, yeni kütüphane binamız ile camii inşaat alanını dolaşarak yapılan çalışmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’ten bilgi aldı.