Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş Vali Ali Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

23 Ağustos 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Hakkari Valiliği görevine atanan Vali Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Hakkari Üniversitesi’nin fiziki yapısı, devam eden projeleri, personel ve öğrenci sayıları ile vizyonu hakkında Vali Ali Çelik’e bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, önceki dönemlerde olduğu gibi Hakkari’nin gelişmesi ve kalkınması için tüm kamu, kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde çalışmalarını yürüteceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Çelik, Hakkari Üniversitesi’nin Hakkari için önemli bir değer olduğunu ve önümüzdeki süreçte şehrin tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde Hakkari’yi daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.