Hakkari Üniversitesi, Üniversite Tercih Günlerinde Öğrencileri Bilgilendirdi

Hakkari Üniversitesi, Üniversite Tercih Günlerinde Öğrencileri Bilgilendirdi
03 Ağustos 2023
Üniversitemiz, üniversite tercihi yapacak öğrencileri ve velileri bilgilendirmek amacıyla tanıtım stantları kurdu.

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2023 sonuçlarının açıklanmasının ardından ‘Üniversitemiz Tanıtım ve Tercih Günleri’ kapsamında 31 Temmuz – 2 Ağustos 2023 tarihleri arasında Hakkari Merkez, Çukurca, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik İlçelerinde kurulan stantlarımızda üniversite tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık ve rehberlik hizmeti verdi.

 

Danışmanlık ve rehberlik hizmetleri kapsamında "Hakkari Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri"  programlarında Öğr. Gör Hasan Alkan Koordinatörlüğünde akademik ve idari personelimiz görev aldı.

 

Tanıtım ve tercih günleri kapsamında görev alan personelimiz Derecik Kaymakamı Abdulkadir Işık’ı makamında ziyaret ederek, Derecik İlçesinde kurulan Üniversitemiz standı hakkında bilgi verdiler. Ayrıca Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt ile Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çukurca İlçe merkezinde kurulan Üniversitemiz standını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

Yoğun ilgi gören Üniversite stantlarımızdan saat 08.00’den akşam saat 18.00’e kadar hizmet alan öğrenciler, böyle bir hizmetin kendilerine verilmesinden dolayı memnun olduklarını belirterek buna vesile olan başta Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ettiler.

Haber Galeri