İKSAD Enstitüsü ve Herkari Bilim Sanat Edebiyat Derneği Temsilcileri Rektörümüzü Ziyaret Etti

İKSAD Enstitüsü ve Herkari Bilim Sanat Edebiyat Derneği Temsilcileri Rektörümüzü Ziyaret Etti
21 Temmuz 2023
İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) tarafından yürütülen Discover Anatolia Projesi'nin 5. Kısım etkinliği kapsamında Hakkari'de bulunan İKSAD Başkanı Dr. Mustafa Latif Emek ve Herkari Bilim Sanat Edebiyat Derneği Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ayyıldız ve beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş'e nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, “Öncelikle İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) heyetini Üniversitemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Malumunuz üzere İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü ile Üniversitemizin işbirliğiyle 21-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında İlimizde 5. Uluslararası Anadolu Bilimsel Araştırmalar Kongresi ve 1. Herkari Bilim Sanat Edebiyat Kongresi düzenlenecektir. Hakkari Üniversitesi olarak, yüzlerce üniversite, kamu kurumu ve yerel yönetimlerle aktif olarak bilimsel iş birliği yapan ve bu kapsamda çok sayıda araştırma projesi, bilimsel etkinlik ve eğitim programları düzenleyen İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü ile bilimsel çalışmalar yapmak ve iş birliği içinde olmayı çok önemsiyorum.” dedi.

 

Ziyaretin anısına İKSAD Başkanı Dr. Mustafa Latif Emek, Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’e 21-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında düzenlenen 5. Uluslararası Anadolu Kongreleri’ne vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti.

Haber Galeri