Üniversitemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi

Üniversitemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi
14 Temmuz 2023
Üniversitemizde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı” gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Köroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Şehmuz Aydın, dekanlarımız, yüksekokul müdürlerimiz,  akademik ve idari personelimiz katıldı.

 

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından  Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Mücahit Kaya tarafından okunan  Kurân-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

 

Kurân-ı Kerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan 15 Temmuz 2016’da yaşananların anlatıldığı sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

 

Sinevizyon gösteriminin ardından Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mahsum Aslan, günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı.

 

Program, Hakkari İl Müftülüğü İmam-Hatibi Faysal Kaya ve Öğr. Gör. Mücahit Kaya  tarafından verilen mevlit programı ile sona erdi.

 

Haber Galeri