Üniversitemizde Başarılı Akademik ve İdari Personele Ödül Verildi

Üniversitemizde Başarılı Akademik ve İdari Personele Ödül Verildi
02 Haziran 2023
Üniversitemizde Genel Değerlendirme Toplantısı ve Başarılı Akademik ve İdari Personele Yönelik Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Üniversitemizde görev yapan akademik ve idari personele 2022 yılındaki faaliyetleri esas alınarak göstermiş oldukları başarılı çalışmalarının  değerlendirilmesi neticesinde; "Akademik Performans, En Yüksek Atıf, En İyi BAP ve İdari Birimler Başarı” kategorilerinde ödüller verildi.

Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, Dekanlarımız, akademik ve idari personelimiz katıldı.

 

 

Programda açılış konuşması yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş; “Üniversitemize, kentimize ve ülkemize katkı sunan ve başarılı çalışmalarıyla ödül almaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bizim çalıştığımız kurum Hakkari Üniversitesi, bir eğitim-öğretim kurumudur. Her kurumun bir çıktısı vardır. Bizim de kurum olarak  en önemli çıktımız  öğrencilerimizdir. Üniversitemizde donanımlı bir şekilde mezun olan öğrencilerimizin ülkemizin veya dünyanın farklı şehirlerinde başarılı bir şekilde çalışarak ülkemizin gelişimine katkıda bulunduklarını görmek temel hedefimizdir.  Bunu gerçekleştirebildiğimizde hedeflenen başarıyı yakaladığımızı söyleyebiliriz. Kurumumuzu daha iyi yerlere getirmek için yoğun çaba gösteren   akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum. Bugün burada farklı kategorilerde   başarı gösteren ve ödül almaya hak kazanan akademik ve idari personelimizin ödüllerini vereceğiz. Ayrıca  programın düzenlenmesinde emeği geçen arkadaşlara teşekkür eder, ödül almaya hak kazanan personelimizi  tebrik ederim.” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından ödül almaya hak kazanan personele ödülleri  takdim edildi.

Haber Galeri