Üniversitemiz Personeline AB Projeleri Yazma Eğitimi Verildi

Üniversitemiz Personeline AB Projeleri Yazma Eğitimi Verildi
20 Mart 2023
Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofisi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü öncülüğünde Avrupa Birliği Projeleri Yazma Eğitimi programı düzenlendi.
Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın teknik destek projesi kapsamında yapılan eğitim faaliyetlerinde  proje eğitmeni olarak görev yapan Onur Çiftçi, beş gün boyunca Avrupa Birliği hibe programları kapsamında  teknik ve pratik eğitimler verdi.
 
Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime akademik ve idari personelimiz katıldı.
 
Programda kapanış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, “Bu Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ kapsamında Kalkınma Ajansları ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Projelerinin planlanması, yazılması ve sunulması konularında personelimizin eğitim alması çok önemlidir. Eğitim faaliyetlerine katılan personelimiz kurumumuzun, şehrimizin ve bölgemizin gelişimine önemli oranda katkıda bulunacaklardır. Bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.
 
Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, eğitim programına katkılarından dolayı Onur Çiftçi’ye teşekkür belgesi verdi.
 
 
 
Haber Galeri