Üniversitemiz Personeline Hizmeti İçi Eğitim Verildi

10 Mart 2023
Üniversitemizde hizmet kalitesinin en üst düzeye çıkarılması hedefiyle Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından Üniversitemiz personellerine yönelik hizmet içi eğitim düzenledi.
Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim programına akademik ve idari personelimiz katıldı.

Üniversitemizde dört gün boyunca devam eden  hizmet içi eğitim faaliyetleri  kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğr. Gör. Erkut Özgür, “Acil Durum ve Afet Yönetimi”, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğr. Gör. Kamber Sümer, “Temel İlk Yardım”, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Halil Emre Deniş, “Hiyerarşi, Protokol Kuralları ve Halkla İlişkiler”, Türk Dili Bölüm Başkanlığı Öğretim Elamanı Dr. Öğr. Üyesi İlyas Suvağcı, “Türkçe Dil Bilgisi ve Resmi Yazışma Kuralları”, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Personeli Şef Bereket Akay, “Maaş İşlemleri”, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Personeli Bilgisayar İşletmeni Turgay Hazar, “Taşınır İşlemler”, Personel Daire Başkanlığı Personeli Şube Müdürü Vekili Muhittin Ediş tarafından ise “Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi” gibi farklı  konu başlıkları altında katılımcılara  ilgili konularda  bilgi verildi.