Üniversitemizde Türk Kızılay Butik Mağazası Açıldı

Üniversitemizde Türk Kızılay Butik Mağazası Açıldı
17 Ocak 2023
Üniversitemiz Zeynelbey Yerleşkesi Merkezi Dersliklerde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz kıyafet desteği sunmak amacıyla Türk Kızılay’ı butik mağazası açtı.

Üniversitemiz ile Türk Kızılay iş birliğiyle gerçekleştirilen Kızılay Butik Projesi ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin giyim ihtiyaçları karşılanacaktır. Üniversitemiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımları ulaştırmayı hedefleyen mağazanın açılışına, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Prof. Dr. Erdoğan Bada ve Prof. Dr. Can Yılmaz, Türk Kızılay Hakkari Şubesi Başkanı Recep Bozkurt, öğretim üyelerimiz, daire başkanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı. İçerisinde giyinme kabinleri, raf ve stantlarda çeşitli ve kaliteli giyim ürünlerinin yer aldığı mağazaya gelen öğrencilerin, normal bir mağazadan alışveriş yapar gibi ürünlerini seçmesi ve bu ürünlere hiçbir ücret ödemeden sahip olması fikrinden yola çıkılmakla birlikte yapılan bağışların, gerçek ihtiyaç sahiplerine, öğrencilerimize ulaşması; aslında hediye edilmesi amaçlanmaktadır.

Türk Kızılayı Türkiye’nin her yerine merhamet eli ulaştırdığını belirten Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı; "Türk Kızılay, daha önceden görev yaptığım yerlerde olduğu gibi Hakkari’de de hep yanımızda oldu. Ne zaman kapısını çalsak Türk Kızılay hep yanımızda oldu. Bundan sonra da Hakkari’de daha iyi hayırlı hizmetlerde bulunacağına inandığımız Türk Kızılayı'nın Butik Mağazasının hayırlı olmasını dilerim." dedi. 

Haber Galeri