Rektörümüz Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Gazetecilerle Bir Araya Geldi
11 Ocak 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında ilimizde görev yapan gazetecilerle kahvaltı programında bir araya geldi.
Üniversitemiz Rektörlük Hizmet Binası’nda düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Prof. Dr. Erdoğan Bada, Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, Dekanlarımız, Yüksekokul Müdürlerimiz, Daire Başkanlarımız, öğretim üyelerimiz ve basın mensupları katıldı.
 
 Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, “Halkımızın doğru, hızlı ve şeffaf bir şekilde bilgilendirilmesi için gece gündüz demeden her koşulda kamuoyunu bilgilendirmek için meslek etiğine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı olarak görev yapan ve ülkeye büyük katkılar sunan siz değerli gazetecilerin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlarım.” dedi.
 
Yapılan konuşmanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Üniversitemiz ile ilgili yapılan çalışmaların yanı sıra, fakülte ve yüksekokullarımızın öğrenci potansiyeli ve gelişimleri ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.
 
Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Haber Galeri