Üniversitemizde 2. Dönem Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

05 Ocak 2023
Üniversitemiz ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Üniversitemiz yöneticileri ile KOOP-İŞ Sendikası temsilcileri arasında yapılan görüşmeler neticesinde, Üniversitemiz bünyesinde sürekli işçi kadrosunda çalışan personelimizin, ekonomik ve sosyal durumları ile çalışma şartlarında iyileştirmeler sağlayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varılarak 01.11.2022 - 31.12.2024 tarihlerini kapsayan Sözleşme, 04 Ocak 2023 tarihinde Üniversitemiz Senato Salonunda imzalandı.

Toplu İş Sözleşmesini Üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim ve komisyon üyeleri imzalarken, KOOP-İŞ Sendikası adına ise Van Şube Başkanı Ayhan Özbek ve diğer sendika temsilcileri imzaladı.