Rektörümüz DAKAF’23 Bölgesel Lansman Toplantısına Katıldı

Rektörümüz DAKAF’23 Bölgesel Lansman Toplantısına Katıldı
04 Ocak 2023
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş, Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde Üniversitemiz ve Doğu Anadolu Bölgesi´nde yer alan diğer Üniversitelerin işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’23) bölgesel lansman toplantısına katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Pakiş’in katılımı ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde 13-14 Mart 2023 tarihlerinde Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan Bitlis Eren Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF’23) bölgesel lansman toplantısı yapıldı.
 
2019 yılından beri Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ‘Yetenek Her Yerde’ sloganıyla gerçekleştirilen Bölgesel Kariyer Fuarlarından, 2023 Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nın (DAKAF’23) 13-14 Mart 2023 tarihlerinde 6 Üniversite işbirliği ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde yapılması planlanmaktadır.
 
Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen DAKAF’2023 için bir araya gelen katılımcılar, DAKAF’2023 için yetenek kapısı kayıt süreçlerinin nasıl yürütüldüğü, fuarda stant açmak üzere şirketler hakkında bilgiler verdi. Ev sahibi olan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, bu süreçte üniversitelerin nasıl bir yol haritası izlediğini ve diğer üniversitelerden fuara katılım konusunda hedeflerinin ne olduğunu, tüm kurum ve kuruluşlardan destek beklediğini ve bu toplantılarının devam edeceğini dile getirdi.
 
13-14 Mart 2023’te düzenlenecek olan DAKAF’2023 etkinliği lansman toplantısına, Bölge Üniversite rektörleri, DAKA Genel Sekreteri, özel, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından birçok isim katıldı.
Haber Galeri