Üniversitemiz 2022 Yılı Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısı Yapıldı

22 Aralık 2022
Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörlüğü tarafından 2022 Yılı Yönetimin Gözden Geçirilmesi (YGG) toplantısı gerçekleştirildi.
Rektörlük Hizmet Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Erdoğan Bada, Prof. Dr. Can Yılmaz, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, akademik-idari birim temsilcileri, birimlerimizin kalite temsilcileri ve kalite komisyon üyelerimiz katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Bada’nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Üniversitemiz Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörü Doç. Dr. Cemal Ulutaş ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Gül; bir önceki Yönetimin Gözden Geçirilmesi toplantısında alınan kararlar, devam eden etkinlikler, memnuniyet anketleri, kalite hedefleri, iç tetkikler ve uygunsuzluklar, proses hizmet ve faaliyetler, riskler, dış tedarikçileri değerlendirme ile ilgili durum raporlarını sundu. Toplantıda katılımcılar sistemin iyileştirilmesi için yapılması gereken çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı genel değerlendirme ve Yönetimin Gözden Geçirilmesi kararlarının oylanması ile sona erdi.