Üniversitemizde "İki Kültür Arasında Suriyeli Mülteci Kadınlar" Konulu Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemizde
07 Aralık 2022
Üniversitemizde Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "İki Kültür Arasında Suriyeli Mülteci Kadınlar" konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü, Doç. Dr. Ekrem Yaşar Akçay moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, Ekonomi ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel Topçu; Suriye’deki göçmen kadınların başka kültürlere uyum sürei ve yaşadıları sıkıntlılarla ilgili bilgiler paylaştı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen söyleşiye Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.