Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Tarafından Drama Eğitimi Etkinlikleri Yapıldı

01 Aralık 2022
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından ilimizde bulunan eğitim kurumlarında “Drama Eğitimi” etkinlikleri yapıldı.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Gülçin Kaya’nın koordinatörlüğünde Çocuk Gelişimi 2. sınıf öğrencileri tarafından ilimizde bulunan Sümbül, Berfin ve Mustafa Kemal Paşa Anaokulları ile Karşıyaka, 23 Nisan, Şehit Selahattin ve Fatih Sultan Mehmet İlk ve Ortaokullarındaki öğrencilere drama eğitimi verildi.

Etkinlik kapsamında öğrencilere sevgi, saygı, aile,  sağlıklı beslenme, meslekler, hayvan sevgisi ve geri dönüşüm gibi konular; tiyatro gösterisi, şarkılar, danslar ve özenle hazırlanmış kostümler eşliğinde anlatıldı. 4 gün süren etkinliklerde öğrencilere ayrıca; duygularını ifade etme, empati, acil durumlarda aranacak numaralar, sağlıklı ve güvenli iletişim gibi pek çok konu hakkında bilgi verildi.