Üniversitemizde Milli Teknoloji Hamlesi Yolunda Teknofest Söyleşileri 1 Yapıldı

14 Kasım 2022
Üniversitemizde “Teknofest Milli Teknoloji Hamlesi-Hakkari Üniversitesi Söyleşileri-1” konulu söyleşi düzenlendi.
Moderatörlüğünü Üniversitemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Sami Şit, Arş. Gör. Dr. Ali Avcı ve Öğr. Gör. Yusuf Dilbilir’in yaptığı ve davetli konuşmacı olarak Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Hakkari İl Sorumlusu Mustafa Güven’in katıldığı "Teknofest Milli Teknoloji Hamlesi-Hakkari Üniversitesi Söyleşileri-1" isimli etkinlik gerçekleştirildi. Söyleşi kapsamında Teknofest yarışmaları ve başvuruları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Çevrimiçi olarak gerçekleşen söyleşiye Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Başvuruları 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam eden TEKNOFEST   (https://teknofest.org/tr/) yarışmacılara; 30 Milyon TL'den fazla malzeme desteği ile projeleri hayata geçirme fırsatı,  13 Milyon TL'den fazla ödüllü yarışmalar,  finalist takımlara ulaşım, konaklama ve yemek desteği,  projeleri geliştirmeye yönelik eğitim programları, soru-cevap toplantılarıyla tüm sorulara uzman mühendisler ile cevap bulma fırsatı,  Türkiye’nin önde gelen firmalarında staj imkânı ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji firmalarına teknik gezi imkânı sunmaktadır.